Галерија

 

DSC_4780.JPG

Апсолвент на Земјоделски факултет, април 2015

 

32611_624987340850715_390862670_n

Испитување на аскорбинска киселина , ascorbic acid, biochemistry

13062110_1280031312012978_5909356308118409658_n

Никола Богевски, студент на факултетот за медицнски науки, Универзитет Гоце Делчев- Штип

 

DSC_6027-1.jpg

Никола Богевски, студент на факултетот за медицински науки, забен техничар- протетичар

 

IMG_9005.JPG

Стерилизатор, Автоклав

IMG_9000.JPG

Забен техничар Никола Богевски

img_9012

Дејвид, Кенија, Никол Богевски-забен техничар, универзитетска лабораторија

img_9010

Универзитетска лабораторија, Дејвид, Кенија, Никола Богевски

IMG_9698IMG_9699

Никола Богевски, забен техничар и протетичар

15727213_1511276095555164_2273767469120320703_n

Моделација на заби од интерканинскиот сектор

IMG_9711

Моделирање на мобилна протеза во артикулатор

IMG_9927

Изработена индивидуална лажица

IMG_9938

Изработка на парцијална протеза

 

Advertisements